maanantai 18. heinäkuuta 2011

Rusketusta kehiin!

Tänään ajattelin tehdä postauksen itseruskeuttavista mitä minulta löytyi hyllystäni.
Olen käyttänyt itseruskeuttavia noin 3 vuotta, kesällä sekä talvella. Olen kuitenkin aika laiska käyttämään itsareita nykyään koska ne vie ensinnäkin aikaa (jos levittää oikein huolellisesti) sekä rahaa jos haluaa ylläpitää rusketuksen.  Ja aina niistä ei tule niin luonnollisen ruskea kun haluaisi, vaan oranssi.

Näin kesäisin varmaan moni ajattelee että miksi käyttää rusketusvoiteita koska aurinko paistaa.
Itse käytän sen takia, koska ihoni palaa todella nopeasti auringossa enkä lainkaan rusketu.
Olen kuitenkin ottanut viimepäivinä brunaa jonkun verran eikä tulosta vielä kuitenkaan näy, eli täytyy siis taas turvautua itsareihin. Toistaiseksi :)


Nivean Summer beauty body lotion. Tätä en ole oikeastaan käyttänyt kun vasta parikertaa. Tuoksu oli hyvä, tuoksui appelsiinille. Kosteutti hyvin ja oli helppo levittää. Väriä ei parista kerrasta kunnolla tullut, joten läikkiä ei myöskään tullut. Muuten olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Plussaa myös hauskasta purkinmuodosta ja edullisesta hinnasta!


Doven Summer glow beauty body lotion. Sisältää suojakertoimen 15. Tätä olen käyttänyt 15 vuotiaasta asti, ja tämä on oikeastaan minun ensimmäinen itsari mitä aloin vakkarina käyttää. Tätä ennen suosittelen kuorintaa sekä kevyesti kosteuttavaa vartalovoidetta koko vartalolle. Tästä aikoinaan tykkäsin, koska kolmen kerran käytön jälkeen rusketus näkyi jo selvästi. Läikkiä tuli kahden ensimmäisen kerran aikana mutta hävisi pikkuhiljaa. Miinusta siitä että tuoksu ei ole kauhean hyvä. Ei ihan niin paha kuin perinteisen itseruskeuttavan tuoksu mutta sitä luokkaa. Suosittelen sellaisille jotka haluaa nopean rusketuksen.


Kicksin oma tuote, Self tanning lotion, sisältää e-vitamiinia. Kaverini suositteli tätä niin päätin kokeilla. Tämän kanssa käytin myös kuorintaa ja kosteusvoidetta ennen levittämistä. Raitoja ei lainkaan tullut, ja tulosta näki jo seuraavana päivänä. Tuoksukin oli hyvä ja tätä voi laittaa myös kasvoille. Harmittamaan jäi se, että rusketus ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Tätä tarvii melkein käyttää jokapäivä tai jokatoinen päivä jos haluaa pitää kauniin rusketuksen yllä.
Purkki loppu myös nopeasti.

  
Lorelin Sublime bronze itseruskeuttava geeli. Tästä mulla ei oikeastaan ole muuta kuin negatiivista sanottavaa.. Ensinnäkin tuoksu oli aivan kauhea, juuri semmoinen perinteisen itsarin tunkkainen haju. Todella vaikeasti levitettävää, sekä raitoja kertyi paljon. Ei ihan hintansa väärti, hintaa oli noin 15e.


Lorealin Glam bronze itseruskeuttava suihke kasvoille. Tästäkään en oikein tykännyt. Rusketus näytti ihan oranssilta, ja sitä meni minne sattui vaikka varovasti yritin sitä laittaa. Hintaakin oli noin 10-15e, eli mielestäni paljon näin pienelle suihkepullolle.


Oriflamen Perfect body, Body lift glow. Lupaa luonnollisen rusketuksen asteittain, sekä myös kiinteyttävän koostumuksen. Tästä tykkäsin paljon, ja multa löytyy myös toinen purkki tätä. Harmittaa kun kyseistä itsaria ei enään löydy oriflamelta. Tämän kanssa ei tarvinnut edes kosteutusvoidetta, eikä raitoja tullut lainkaan. Kosteutti myös ihoa hyvin ja tuoksu oli ihan siedettävä. Miinusta kalliista hinnasta joka oli muistaakseni vähän yli 20e. Suosittelen lämpimästi, mikäli tätä mistään enään saa.


Hawaiian Tropicin Gradual bronze moisturiser. Tästä tykkään. Ihanan mangon tuoksuinen, kosteuttava koostumus joka sisältää A, C ja E vitamiineja. Helppo levittää eikä raitoja tule juuri ollenkaan. Pieni miinus siitä että pitää käyttää useita päiviä peräkkäin että alkaa näkyä tulosta. Malttamattomille en siis suosittele. 

Hyllystäni löytyy vielä muitakin rusketus voiteita sekä geelejä joita en ole vielä ehtinyt kokeilla. Teen lähiaikoina uuden postauksen itsareista, kun olen käynyt kaikki läpi. :) 
Kommenttia voi myös laittaa, sekä omia kokemuksia näistä tuotteista voi myös jakaa.

P.S. Pahoittelen kuvissa näkyvää pölyistä lipastoa!

xoxo, Maryanneh

4 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus! en oo vielä ite meinaan mitään kivaa itseruskettavaa löytäny :)

    VastaaPoista
  2. Sara;

    Kiitos paljon! :) joo niitä kannattaa kokeilla kaikenlaisia, siinä sit löytää sen joka sopii parhaiten itselleen. :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi ihana blogi ja tää postaus oli tosi hyvä! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥