lauantai 30. heinäkuuta 2011

Silver Shampoo

Tänään ajattelin esitellä teille lempi hopeashampooni. 
Itselläni on platinanvaaleat hiukset ja oma hiustenvärini on lähes musta, eli kun värjään tyven niin se helposti jättää keltasen sävyn päähän. 
Tarviin tätä ainetta keltaisuuden taittoon ja vaaleiden hiusten ylläpitämistä varten. :) 

Tässä vähän kertausta hopeashampoosta :
Hopea shamppoo puhdistaa ja neutralisoi keltaisuutta vaaleista,  vaalennetuista ja harmaista hiuksista. Palauttaa hiusten luonnollisen elastisuuden vahvistamalla hiusten rakennetta sisältäpäin. Tuloksena eloisen väriset, kiiltävät hiukset.


Hopeashampoota saa kuulemma käyttää vain pari kertaa viikossa, mutta itse käytän ihan säännöllisesti eli lähes jokapäivä kun pesen hiukset. Keltaisiin kohtiin eli itseni kohdalla juureen annan vaikuttaa n. 5 min että tulos näkyy jo heti.

Ja tässä lemppari shampooni :


Schwarzkopf Bonacure Color save Silver shampoo
Tää on ihan mun lemppareiden lemppari! Tätä olen käyttänyt jo 3 vuotta. 
Taittaa keltaisuutta jo jopa ensimmäisellä pesulla. 
Hyvä tuoksu, edullinen hinta (Hairstoressa 13,20€) ja riittävä koko on erityisesti plussaa. 
Pieni miinus siitä että kun ainetta laittaa koko päähän, niin tarraa helposti vaaleeseen sävyyn ja taittaa sen todella nopeasti sinertäväksi. Kun tällä pesee koko pään niin suosittelen pesemään välittömästi pois ilman vaikutusaikaa.


Paul Mitchellin Platinium blonde shampoo

Tämä on aikalailla uusi tuttavuus. Ostin kevään hulluilta päiviltä kyseisen pullon kun lempparini BC silver shampoo oli loppu. Koostumukseltaan helposti vaahtoavaa, oli helppo pestä oma pitkä tukkani. Tuoksu oli myös hyvä ja antoi tuuheutta hiuksiin. Miinusta siitä, että tämä ei mielestäni kovin paljoa taittanut keltaisuutta hiuksista, eli suosittelen luonnon blondeille jotka haluaa pitää vain yllä kauniin vaalean sävyn. Aika kallis oli myös, oli alennuksessa n. 18€. 
Mutta onhan tämä toisaalta kehuttu kampaamotuote :)

Keune Silver Reflex Shampoo

Tätä olen kokeillut ystävälläni. Tykästyin heti tuoksuun. Oli helppo vaahdottaa eikä taittanut siniseksi. Antoi hiuksiin rakennetta ja juuri värjätty kellertävä tyvikasvuni vaaleni parilla asteella. Tätä saatan ostaa varastooni.


Loreal expert Silver shampoo

Olen käyttänyt tästä vanhemaa versiota, joka on myös puolet pienempi, ja sitä  olen käyttänyt vain muutaman kerran. Pigmenttejä shampoossa ei paljoa ollut, minkä seurauksena ei kovin hyvin taittanut keltaisuutta tyvestäni. Näppärä koko oli erityisesti plussaa ja hyvä tuoksu tässäkin!


Oletteko kokeillut mitään näistä? 
Ja jos teillä on jotain muuta silveriä mitä suosittelette, niin tell me! :)

 Toivepostauksia myös toteutan.

xoxo, Maryanneh

4 kommenttia:

  1. määkin tykkään tuosta bonacure shampoosta :) matrixin hopeeshampoo on kans hyvää

    VastaaPoista
  2. Anonyymi;
    En ole kuullutkaan moisesta :o täytyypä kokeilla sitäkin!

    VastaaPoista
  3. mistä tota Keune Silver Reflex Shampoo saa kun kaverillasi oli tollanen ? Olen nimitäin etsinyt kaikkialta mutta ei löydy:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaveri on vissiin ostanu sitä aina tukusta, kun se on parturi-kampaaja :) Ja jos en ihan väärin muista niin Keunen tehdas tais olla jossakin päin täällä Espoossa..

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥