perjantai 5. elokuuta 2011

Ostoksia

Lupaskin esitellä paketin jonka noudin eilen postista. Ei mitään erityisen tarpeellisisia juttuja, kunhan muuten vaan ostin kun halvalla sai. :)



Garnier Body Intensive 7 days  Hydrating Body Lotion 3,80€
Kosteusvoide normaalille iholle, sisältää aloeveraa. Lupaa kosteuttaa 7 päivää käytön jälkeen (mikäli oikein ymmärsin). Tämä on ollu testinä monessa blogissa, joten päätimpä kokeilla myös itsekkin. Pullo näytti kuvassa paljon pienemmältä, joten iso koko oli mukava yllätys. Tuoksu oli ihanan raikas ja voide imeytyi todella nopeasti mikä oli positiivista. Iho ei kuitenkaan tuntunut kovin kosteutetulta, vaikka levityksen jälkeen ei kulunut tuntiakaan.


Miners Crystal Crush Lipgloss sävy Diamond Dust 2,30€ (5,50€)
 Huulipuna- ja kiilto samassa samassa tuotteessa. Sävy oli netissä paljon vaaleamman sävyinen, melkein nudenvärinen mutta kuten kuvassa näkyy niin sävy on oikeasti enemmän pinkki. Sisältää paljon pigmenttejä ja sävy oli loppujen lopuksi ihan kiva, mutta tuoksu... Vähän liian makea.


We Care Icon Magnetic Lips Perfect Shine Lip Gloss sävy Natural Baby Pink 2,60€ (6,50€)
 Luonnonraaka-aineita ja E-vitamiineja sisältävä huulikiilto. Tuoksui vaniljalle. Levittyi helposti, ikään kuin "liuku" huulilla. Mielestäni teki kaiken mitä luvattiin. Pieni miinus kuitenkin siitä että ainetta tuli helposti liikaa kerralla.


Lumene Natural Code Smile Booster Huulipuna sävy Satin Coral 3,50€ (7,90€)
 Tämä on myös ollut monen bloggaajan testissä. Valitsin mahdollisimman vaalean sävyn. Sisälsi paljon pigmenttejä, eli oli aika vaikea levittää. Lopputulos oli kuitenkin ihan kaunis, ja kosteutti huulia kivasti.


Lumene Artic Definition Mineral Eyeliner sävy Lumi Valkoinen 2,90€ (6,90€)
 Kokeilin tätä ystävältäni joku aika sitten ja tykästyin. Kajaali oli myös alennuksessa joten se lähti matkaan! Helposti levittyvä pehmeä mineraali meikkikynä, jonka pitäisi kestää silmissä. Kokeilin eilen tätä käteen ja hankasin vähän niin lähti kyllä heti pois, mutta silmissä se kesti hyvin.


 Paketissa oli myös pari kivaa yllätystä...

Nimittäin meikkipussi!



Sekä maybellinen poskipuna/aurinkopuuteri sivellin.


Suosittelen lämpimästi tilaamaan sokoksen nettikaupasta, toimituskulut ovat vain 1€ 
ja jokaiseen tilaamaan pakettiin tulee yllätystuote! :)

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?

xoxo, Maryanneh

3 kommenttia:

  1. toi huulipuna on ihanan väristä !

    VastaaPoista
  2. Joko oot mahtanut testailla ihan kunnolla tota Garnierin kosteusvoidetta? Haluaisin kuulla kosteuttaako se ihan oikeasti ihon seitsemän päivän ajaksi :D

    Anniina

    VastaaPoista
  3. Ansu;
    Joo itekkin tykkään älyttömästi! :)

    Anniina;
    Oon kokeillut ja mun mielestä ei ollut mikään hirveän tehokas.. :D mutta toisaalta se oli halpa, ja tuoksu oli hyvä niin en valita. Mun mielestä se ei kuitenkaan tehnyt ihan sitä mitä lupasi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥