maanantai 2. tammikuuta 2012

RevitaLash mascara & primer

Voitin muutama viikko sitten Meikkistudion blogista lohdutuspalkinnon! Pääpalkintona oli RevitaLash Gift Setti, joka sisälsi ADVANCED-hoitolinerin, mascaran ja perfect primerin. Lohdutuspalkintona oli pelkkä mascara ja primer, mutta sekin oli mulle tosi kiva yllätys ja oon ollut tyytyväinen molempiin! Teen tästä nyt vasta postauksen, koska kokeilin vasta muutama päivä sitten ekan kerran.




RevitaLashin mascara lupaa pidentää ja erottaa ripset, paakkuuntumaton ja vesiliukoinen mascara.


Perfeckt Primer on pohjustustuote, joka pidentää ja tuuhentaa ripsien lookia entisestään. Primer saa mascaran tarttumaan paremmin ripsiin, estää ripsivärin valumista ja tekee ripsivärille tasaisen pinnan ettei ripsiväri paakkuunnu. Tää oli muuten väriltään tummansininen, syventää kuulemma mustaa väriä entisestään! :)


Mun ripset on luonnostaan suht. pitkät, mutta normaali ripsiväri ei vedä kunnolla tyveen asti väriä. Pahoittelen kiiltävää ihoa, kuvat otettu illalla ennen nukkumaan menoa (sen takia vain toinen silmä meikattu, että helppo poistaa :D)


Tässä mun ripset primerin jälkeen. Kuten kuvasta näkyy, toi on tosiaankin tummansinistä! 
Primer tarttui hyvin ripsiin, laitoin pari kolme kerrosta. 
Tää helpotti paljon ennen ripsivärin laittoa, koska aine tarttui aika hyvin tyveen asti.


Tattadaa, tässä lopputulos. Pidentää ja tuuhentaa siis huomattavasti. Paakkuja kuitenkin tuli jonkin verran, mutta itse olin ainakin tyytyväinen kun tykkään hämähäkki ripsistä. Jos haluaa luonnollisemman näköiset ripset niin suosittelen laittamaan primeria vain yhden kerroksen.


Kiitos tästä paljon, Meikkistudio!


Oletteko te kokeilleet RevitaLashin tuotteita? Mitä tykkäätte?

Aiheesta lisää tästä



xoxo, Maryanneh

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥