perjantai 7. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Hei taas muruset!

Suuret pahoittelut siitä etten oo pitkään aikaan tehny kunnon postausta... Yksinkertasesti en oo vaan jaksanu tehä yhtään mitään muutenkaan. Treenaaminen jääny vähemmälle ja syöminenkin, on tullu nyt nää 3 kuukautta lähinnä vaan biletettyä kavereiden kanssa. Enkä oo kaikkia ystäviä nähnykkään hirveesti... Pitää siis tulla muutos pian!


Viime viikolla kävin pitkästä aikaa laulaa karaokee Kannussa ja Sattarissa ton näkösenä. On kyl pakko sanoo että lauluääni ei oo enään läheskään niin hyvä kun ennen.. Kiitos tupakoinnin jonka sorruin taas alottamaan. 



Oon nyt muuten laihtunu ne kuuluisat 30 kg yhteensä :D Mut pakko myöntää että edelliset 10 kg oon laihtunu sillä, etten oo syöny paljon mitään ja sitten ryypänny tyhjään mahaan. Eli lihakset vaan lähtee ja läski jää. Se on virhe A. Mut tänään tein tosi hyvää kaalikeittoo (vaikken olis ikinä uskonu tykkääväni siitä!) ja lisäksi ruisleipää. Teen laihtumisesta lähiaikoina postauksen kunhan pääsen kotiin ja koneelle. Lupaan!



Ja toinen joka mua ärsyttää paljon on se kuuluisa asunto... Mä en ymmärrä miten voi olla niin vaikeeta saada oma koti! Hakemuksia pistetty vaikka mihin eikä kuulu siltikään mitään. Noh kai se jossai kohtaa sitten :D

Tää riittänee tältä päivältä, yritän kovasti postailla teille useimmin ja monipuolisemmin! :)


xoxo, Maryanneh

4 kommenttia:

  1. joo ja laita ennen ja jälkeen kuvia :)

    VastaaPoista
  2. kivaa kun postasit taas pitkästä aikaa! :) ihana toi mekko vai toppi, mikä liekään? :D ootko muuten aatellu tehä meikkipostausta, sellata niinkun vaihe vaiheelta et miten teet sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, anteeks kun oon ollu niin laiska postaamaan :( Kiitos, toi on kyllä ihana toi on Turkista! Nyt tosin vähän liian iso vaikka ennen oli yli kiree :D

      Teen mielelläni meikkipostauksen, vaikka videolla! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥