tiistai 16. syyskuuta 2014

Syksyn alkua

Helou!

Mulla alkaa mieli pikkuhiljaa virkeentymään :) Nimittäin... Mun ihana äiti osti itsellensä ja mulle kuntosalikortit! Fit1 salille. Ajattelin lähteä jo aamulla aikasin kokeilemaan. Niin ikävä salille, ikävä crossia, ikävä isoja peilejä, painoja, kaikkia... !


 Ja sit isoin juttu ikinä. Nimittäin... Alotan duuniharjottelun! Apua kun jännittää niin tovin. Vanhat lukijat varmaan muistaa kauan mä oon vaan "ollut". Sekin on varmasti yks syy miks oon ollu niin masentunut. Tämänkin tajusin periaatteessa kunnolla vasta tänään luettuani ystävän facepostauksen. Masennus vaan yltyy kun on neljän seinällä tekemättä mitään. Eikä se ole loppujenlopuksi mikään syy. That's right, niinhän se on. Kokeilen ja yritän ainakin, jännitysaste 1000 stressaamisaste 10000 mutta uskon kuitenkin että sen jälkeen elämä menis parempaan suuntaan. Ei jäädä itsesääliin. Eikä 4 h päivässä oo paljoa vaadittu! Eihän?

Maukas pulla pehmoinen ;)
Mutsin kanssa käytiin Isossa Omenassa syömässä vielä viimeiset terveelliset ateriat ennen kuntosalin alkamista ;)



 Ruokavaliota en aio muuttaa yhtään sen enempää, muuta kun sen verran että pyrin joka päivä syömään ainakin vähän vihreitä esim. leivän päällä. Aion syödä aina sitä mitä tekee mieli, mua ei estä siihen mikään. Ja tosiaan, nyt kun painoa on 56 kg mittarissa niin en aio enään pudottaa painoa. Oon ihan tyytyväinen nyt. 
 
Minun eilinen aamupala. Saaristolaisleipää (mummin luomus, nam) ja puuroa mikrossa. Heti kuvanoton jälkeen mun iphone tippu puuron sekaan :DDD

Haluisin keskittyä mun keskivartalon kiinteyttämiseen (koska mun maha näyttää edellenkin siltä että oon synnyttäny kaksoset miljoona vuotta sitten, vaikka en toki ole) ja ISOMPI PEPPU! Peppu on hävinny melkeen mitättömiin :( Tosin heti kun lihoon niin persekin sen mukana. Haha, geenit! Niin ihanaa päästä salille miljoonan vuoden breikin jälkeen!

Äiti osti mulle maailman pehmosimmat ja ihanimmat olohousut. Kiitos olet paras!



 Voiko joku suositella mulle jotain kunnon sähkösavuketta (suht edullista?) Tää tarjoustalon tuntuu vähän lelulta :D


Sekä paljon luontaistuotteita. Tää kulkee myös geeneissä, ja vitamiinit oikeesti auttaa. Kokeilkaa!


Kävin moikkaamassa mun rakkaita lapsukaisia <3 Onni nuolee seiniä, kalkinpuutosta vaiko mitä? Se on oikeestaan aina tehny noin? :D


Pistetään loppuun höpsähtänyt Miki.


Heheh. Olisko teillä mitään toivepostauksia? Ja miltäs se kysymyspostaus kuulostaa? :)


Toivoen teille ihanaa syksyä,

xoxo, Maryanneh <3

7 kommenttia:

  1. missäs tai minkä alan harjoittelun aloitat? :) kiva kun oot tullu takas, sun postauksia on aina kiva lukea!
    -Mia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alotan omnian nuortentyöpajalla :) ihan perus pyykinpesua vaan mut rakastan sitä :D kiitos ja tosi mukava kuulla enköhän mä syksyn tullen kirjottele lisää vielä! :)

      Poista
  2. Näytät kyl tosi hoikalta, wow! Itekin pitäis alotella salia uudestaan, en ole päässyt leikkauksen takia kunnolla liikkumaan muutamaan kuukauteen. :/

    Toivepostaus olis meikkikokoelma ja kysymyspostaus olis tietty kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh tsemppiä sulle ja paranemisia että pääset taas liikkumaan! <3 sali on kyllä niin rentouttava :) kysymyspostus on tulossa seuraavaksi!

      Poista
  3. postaahan miten sulla on se duuni lähteny käyntii :)

    VastaaPoista
  4. Kuvia ei näy :(
    Toivottavasti jatkat blogisi pariin.
    Ihailen blogisi ja tyylisi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥