keskiviikko 24. elokuuta 2011

Womans top 3

Ajattelin tehdä tämmöisen top-listan naisista keitä ihailen.
Mulla on sinänsä aika erikoinen lista mutta tämmöisiä ihmisä ja niiden kauneutta ihailen suunnattomasti! 



1. Nicole Polizzi







Nicole eli "Snookie" on tunnettu Jersey Shoresta. Heti kun näin ensimmäisen jakson kyseistä sarjaa ja näin Snookin, tiesin heti että siitä tulisi mun ykkös idoli! Ensinnäkin älyttömän kaunis, ihana luonne ja se on niin söpön pieni. En osaa sen paremmin kuvailla Nicolea, mutta hän on se joka inspiroi mua kaikista eniten.


2. Tila Tequila






Ihailen tässä naisessa eniten sen vahvaa persoonaa. Tila on selviytynyt Vietnamin sodasta ja ollut katulapsi ilman vanhempia. Hän on luonut koko uran itse menemällä ensin playboy malliksi ja alkanut etsiä tosi rakkautta. Molemmat Tilan ohjelmat päättyi kyyneliin kun Bobby petti Tilaa, ja Kristin ei ottanut avainta vastaan. Myöhemmin Tila tapasi Casey Jhonsonin ja meni kihloihin tämän kanssaan. Ei mennyt kauaa kun Casey kuoli ketoasidoosiin. Tila on kohdannut niin paljon surua ja menetystä elämänsä aikana ja silti jaksanut elää elämää. Mielettömän vahva nainen!


3. Eva Longoria






Ehkä universumin kaunein nainen. Tykkään kauheesti ruskettuneista ja tummahiuksista naisista! Voi kumpa olisin itsekin semmonen... En oikein tiedä mikä mua tässä julkkiksessa inspiroi, mutta Eva on myös henkilö ketä ihailen suunnattomasti.

Lisäksi Katie Price ja Daisy Dela Hoya ovat naisia keiden tekemiset ja ulkonäkö kiinnostavat. En osannut heistä sen enempää kertoa miksi, joten en tehnyt heistä listaa. :) 


Ketkä ovat teidän suosikkejanne? 


xoxo, Maryanneh 

9 kommenttia:

  1. Näistä Snookie on paras! Se on niiin söppänä pikku huligaani :D!

    VastaaPoista
  2. Dashanti;
    Niin on! Snooki on pieni ja pippurinen, niin ihana :)

    VastaaPoista
  3. mulla on aivan samat inspiraation lähteet! :)

    VastaaPoista
  4. Pitää nyt mainita että Tila Tequilahan ei ollut edes syntynyt silloin kun Vietnamin sota käytiin :D Voisit korjata tuon väitteen että hän selvisi sodasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaaa, sit oon lukenu jotain ihan höpöhöpö tietoa :D pitää korjaa ku pääsee koneelle ;)

      Poista
  5. Eva Longoria! Se on niin kaunis!!! Snookie on hauska, katoin MTV:tä sitä "Snooki and Jwoww" ohjelmaa.. Ja huh huh, että nauratti joka kerta.. :D Hauska tyyppi, ei varmasti tulis koskaan tylsää! :) Kiva blogi, vaikka ihan kaikkea en ole vielä jaksanut lukea.. Mutta kuvia olen selannu ahkerasti! Varmasti jatkossakin tulen lukemaan, on kivoja kuvia ja juttuja. Satumalta sinut löysin toisen blogaajan kautta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥