keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Terveellinen elämä

Ihme että tää mun "uudenvuoden lupaus" on kestäny näinkin kauan (melkein 2 viikkoa). Lupasin siis itselleni että elän suht terveellisesti tämän vuoden, eli yritän välttää valmisruokia, herkkuja ja alkoholin käyttöä. Tällä terveellisellä elämän tavalla yritän samalla pudottaa painoa.

Tässä vähän esimerkkejä mitä olen viimepäivinä syönyt :

Aamupala : 2 dl pakastemustikoita ja 2 dl maustamatonta jogurttia

Lounas : Vähärasvaista nakkikeittoa, joka sisältää kevyt kalkkunanakkeja ja runsaasti wokkivihanneksia

Välipala : Välipalaa syön tosi harvoin, mutta sillon kun syön niin ruisleipäviipale, jonka päälle kasvirasvalevitettä, kaksi kalkkunaleikettä ja kurkkua, paprikaa ja salaattia

Päivällinen : Kanafileeleikettä, riisiä ja kasviksia (salaatti, kurkku, paprika, tomaatti jne)

Iltapala : Iltapalaakin syön harvoin, mutta jos syön niin vähäkalorinen jogurtti tai ruisleipä viipale.

+ Runsaasti vettä!

Hämmästyin tosi paljon kun kuulin, että suurin osa ihmiset jotka elää terveellisesti tai yrittää pudottaa painoa syö 5-6 kertaa päivässä! Pieniä määriä siis, mutta kuitenkin. Itse syön yleensä päivässä max 2 kertaa, lounaan ja jonkun pienen välipalan. Ja siltikin vaatekokoni on XL kokoa. Noh, siihen liittyy toki monta muutakin tekijää kuten juuri valmisruoat, jokapäiväinen limun juonti ja alkoholin nauttiminen kerran viikossa ym.

Aamupala, johon kuuluu siis mustikat ja maustamaton jogurtti, on mun mielestä kerrassaan niin kauhean makusta, eli päätin uuden tavan saada se kurkusta alas!

Tähän tarvii :
2,5 dl pakastemustikoita
5 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl hunajaa

Kaikki tehosekottimeen - ja valmis. Tämmöstä siis joka aamu :)

 Minkälaisia uudenvuoden lupauksia teillä on?


xoxo, Maryanneh

9 kommenttia:

  1. Suosittelen aamupalaksi suuuuren annoksen neljän viljan puuroa! Kannattaa myös kananmunia paistella ja keitellä, terveellistä :) sitten vielä jos urheilee niin rahka on aika kova sana ;)

    VastaaPoista
  2. Catti;
    Mä oon niitä ihmisiä jotka ei pysty syömään aamupalaa kunnolla... :D nii tommonen smoothie on ihan riittävä! Jep oon yrittäny nyt säännöllisesti käydä siellä salilla, 2 kiloo tippunu nyt jotka on todennäkösesti vaan nesteitä.. mut ehkä tää tästä :)

    VastaaPoista
  3. Aa, se ei oo niin kiva juttu. Mä ainakin kuolisin aamulla nälkään, jos en vetäis jotain puuroja ja leipiä ja sen semmosta : D mutta tosiaan smoothiet yms on siihen tosi hyvä vaihtoehto, parempi kun ei mitään! :)
    Noniin, se on hyvä alotus. Ei se muutos heti tapahdukaan, paljon tsemppiä sinne päin^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, puuro kuulostais ihan hyvältä kans mut en osaa tehä :( :D hahah ehkä olis hyvä opetella!
      Kiitos kovasti, toivon tosiaankin että tää jatkuu!

      Poista
  4. Voi tyttö hyvä ; D desi puuroa lautaselle ja alle kaks desiä vettä joukkoon ja mikroon! ^^
    Eipä mittää! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah noin helppoako se olikin! :D voisin kokeilla huomenna..

      Poista
  5. Joo, no joillekki se sopii ja joillekki ei :D Mulle riittää hyvin se 3 kertaa päivässä, eli aamu, lounas ja päivällinen. Ja on siitä tuloksia tullukkin, nyt oon laihtunu jo yli 15 kiloa :) Mut paljon viel edessä! Eniten se ruokavalio siihen kyllä vaikuttaa...

    VastaaPoista
  6. Jep, ja mulla ainakin mahalaukku pienenee jos syön joskus vähemmän kun yleensä ja sitten toisinpäin.. Vähän riippuu :D Ja tosiaan ne kaikki rasvaset ja valkoset pullat ym pitäis jättää pois.. Kiitos paljon, vielä tavottelen 25kg pois! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥