keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kiirettä

Huhhuh mikä hullunmylly viikko ollu taas :D Mentii siis mun kaverille viime maanantaina ja ne ei päästäny meitä sieltä viikkoon pois, niin en kerenny myöskään postailemaan.

Tässä vähän kuvia viikolta ja viikonlopusta 


Tein itelleni herkku kanasalaattia. Nami <3


Ja lauantaina opettelin tekemään protskulettuja. 


Haha onko vähän makeesti kasvanu mun kynnet :D Edellisestä huollosta kulunu ensviikolla 2 kuukautta. Ja kaikki on jäljellä vieläkin :o Ensviikolla on kyllä pakko käydä ottaa uudet. Ajattelin turkoosia stilettejä ja swarowskin timantteja tällä kertaa, mitä mieltä ootte?


Sain myös tuliaisia laivalta. Voguee eli naisten tupakkaa <3 Tota tuli poltettua viimeset kuukaudet kun lopetin tupakoinnin. Jos vaikka tällä kertaakin onnistais :D


Noh sitten tie vei baariin. Annoin pitkästä aikaan luvan itelleni ottaa alkudrinkiks Ville Vallattoman, koska se on ollu aina mun lemppari drinkki. Ja voi että maistukin hyvälle pitkän tauon jälkeen :)


Tunnistaako joku mikä baari?

 
Seuraavana päivänä pari tasottavaa...



... Ja takas baariin :D Maistoin muuten ekaa kertaa cosmopolitania ja en tykänny yhtään. Tuttu kossuvichy on tuttu ja turvallisin :) Onneks toi kolmen päivän ryyppääminen ja snägäriruokien syönti on nyt ohi et pääsee taas normirutiiniin, eli lenkkeilyä ja salaattia. Paino on nyt muuten 74 kg, jeeesss! Ei enään pitkä matka tavotteeseen, eli en anna itteni repsahtaa.


Sain mä pari ruusuakin lauantai iltana :) Ihanaa


Että semmosta tällä kertaa. Mitäs teille kuuluu? <3


xoxo, Maryanneh

15 kommenttia:

  1. Toi kanasalaatti! <3 nam! Ja toi Cosmopolitan on kyl drinkkinä mun mielestä yliarvostettu ;)

    VastaaPoista
  2. Salaatti oli kyllä namia <3 joo toi drinkki on todellakin yliarvostettu ;)

    VastaaPoista
  3. Keltäs ruusuja sait? ;)

    VastaaPoista
  4. pusuja oot ihana <3 oi että ku näyttää juomat ja ruuat ihanalt :) hitsi voisiksä laittaa jotai vinkkiä noista protskuletuista ;) voikoha niitä syödä kuinka hyvällä omalla tunnolla :D?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voooi ite oot ihana, pusuja takasin <3

      joo hyviä ne olikin! voin joo joku kerta laittaa ohjeen tosta en ite sekottanu sitä seosta niin en oikeen tiiä miten se tehtiin hahah :D joo voi niitä ainakin pari lettua syödä mut noi on niin täyttäviä et sit tulee ähky :D

      Poista
  5. Baari oli sattari mu sisko o siel töis

    VastaaPoista
  6. oiii että alko tekee mieli tota kanasalaattia!!! luulenpa en melkei pakko itekki kokata tässä lähipäivinä kanasalaattia :DD on se vaa niin namia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi joo niin munkin tekee just nyt mieli! Vois käydä kaupast ostaa kanaa :D

      Poista
  7. Nami mitä ruokaa<3 Hei mistä oot muuten ladannu tän sun blogin taustan? ku koitan ettii jotain kivoja, mistään ei löydy mitää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 hmm tän taustan mä otin googlesta, kirjotin muistaakseni et pink zebra tai jtn :D en tiiä mist muuten sais hienoja, mäki haluisin muuttaa jo ulkoasuu mut en löydä mistää :/

      Poista
  8. Salaatti näyttää huippuhyvältä, mutta noitten protsulettujen ohje kiinnostais muakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm mitä muistan, niin siihen tuli vehnäjauhoa, kananmunaa, ohrajauhoa ja maitorahkaa.. niin ja maitoa! jotain tommosta :D hyviä ne kyllä oli, pakko tehä jokupäivä uudestaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥