torstai 24. tammikuuta 2013

Uutta tuccaa

Moi! :)

Lupailin eilen jo kirjottaa teille näistä uusista hiuksista, olin sen verran väsyny etten millään jaksanu :( 

Kampaamo missä kävin hiukset leikkaamassa ja värjäämässä sijaitsi Kruununhaassa, Helsingissä. Mun oli tosi vaikee löytää sinne koska en oo ikinä käyny siellä päin :D Menin eka junalla Pasilaan ja siitä spåraan, luulin et se oli oikee ja sitten luulin et ei kun väärä, hyppäsin pois ja myöhemmin tajusin sen olevankin oikea :D No ei muuta kun odottamaan seuraavaa... Näin muuten ekaa kertaa Saana Parviaisenkin! 

 Kampaamon nimi oli Studio Elisabeth Chan. Siellä työskentelee kaksi naista, toinen oli jenkki ja toinen tais olla thaimaalainen. Tosi mukavia oli molemmat! 
Mun kampaajana toimi Jo-Ann. Juteltiin suomea sekä englantia. Vähän pelotti jutella enkuks koska omani on tosiaankin aika ruosteessa :D Hahah no mutta jotenkin selvisin!


Hiuksista tosiaan lähti se 15 cm ainakin... 5 cm sanoin, mut arvasin et taas käy näin :D Toisaalta ei mua edes harmita, koska mun hiukset tuntuu ja näyttää nyt paljon terveemmiltä. En usko et nää on edes mun hiukset!

Hiuksiin laitettiin ohuita vaaleita raitoja ja loput hiukset värjättiin ruskealla. On nää ehkä vähän tummemmat ku mun edelliset, mut hyvä vaan!


Tommonen on lopputulos! Mitä tykkäätte? Mä ainakin tykkään tosi paljon :) Kivaa vaihtelua pitkästä aikaan. Kyllä kai ne hiukset kasvaa sitten myöhemmin... Kai...


Yritän ottaa parempaa kuvaa tässä, nää on nyt tämmöset pikaset :D

Loppuun vielä yksi asia. Täällä eräs anonyyminen henkilö on nyt jonkun aikaa kirjottanu tänne aika älyttömiä kommentteja. Mietin, pitäiskö sittenkin ottaa pois toi anonyymien kommentti oikeus, koska musta ei oo noita kauheen kiva lukea kun ne alkaa mennä joko henkilökohtasiin asioihin tai semmosiin juttuihin joista en oo yhtään tietonen. Esimerkiks edelliseen postaukseen tämä kommentoi mm. "Taidat olla aika kaks naamanen mitä oon seurannu touhujas aika draamaa ryhdistäydy" ja "Möhnäät varatun miehen kanssa säälittävä oot ihan kun sitä ei huomasi kato paremmin ympärille baareissa niin tiedän kuka oon;)"

Mä en ole tietääkseni kenenkään varatun miehen kanssa sählänny, ja sitäkin harvemmin teen sitä ylipäätänsä baarissa missä on paljon ihmisiä. Lisäks mua pelottaa tommoset stalkkerit, jotka tietää mut ja luulee sitäkin enemmän tietävänsä mun asioista kun minä ite? :D Ei oo nyt kyse siitä ettenkö kestä kritiikkiä, vaan ihan oikeesti tommonen menee musta jo vähän yli. Hmm... Toisaalta on niin paljon ihaniakin anonyymejä, jotka kommentoi kaikkea kivaa. :) Täytyy nyt miettiä, jos toi ei lopu niin ainakin väliaikasesti laitan kommenttikiellon.

Mitä mieltä te ootte?

Mutta, mä alan lukemaan nyt lisää blogeja ja katon kohta tän päivän salkkarit.


Palataan mussukat! <3

xoxo, Maryanneh

41 kommenttia:

  1. Mä ainakin tykkään tosta sun tukasta iha hirveesti :)

    VastaaPoista
  2. oiiiii nuo hiukset ! mahtavat! mutta älä ota ittees anoja !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Emmä otakkaan mut ihmettelen vaan, miten jollain voi olla noin tylsä elämä että vaivautuu tommoseen :D

      Poista
  3. mä oon lukenut sun blogii jo pitkään ja mun mielestä toi tollanen kommentointi on naurettavaa.. joo oon mäkin nähnyt sut muutamaan otteeseen sattarissa mut en uskalla tulla puhuu ku oon niin ujo :) kauniit noi sun uudet hiukset i like it :) mä oon itekkin miettinyt et alkaisin kirjottaa blogii ku oon innostunut sun kirjottamisesta voimia tollasten idioottien kans<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin toi on naurettavaa.. mut ei voi mitään :(

      Tuu ihmeessä hei juttelemaan seuraavan kerran kun näät!! Oon aina odottanu että joku tunnistais mut ja tulis juttelemaan :D Ihan rohkeesti! Kiitos paljon :) Ala säkin kirjottamaan blogia, tää on ihan mukavaa vaikka se välillä alkaakin tökkiä :D

      Kiitos sulle ihana, kommenttisi piristi päivää <3

      Poista
  4. Tosi ihanat hiukset! Sopii sulle mainiosti ♥ Kaunis tytsy oot :)

    VastaaPoista
  5. No toi anonyymi meni naurettavuuksiin. Lapsellisia kommentteja. Älä niistä välitä, kun tiedät itse miten asian laita on!

    Ja sitten mukavampiin asioihin: AIVAN todella ihanat hiukset! Tosi tosi tosi onnistuneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo älä viitti! Häiritsee kyllä paljon, kuka mahtaa olla ton takana :o

      Kiitos paljon Pihla! <3 :)

      Poista
  6. Voi tiedän tunteen tosta et tulee mitä omituisempia kommentteja anonyymeiltä just eilen tuli ihana sellainen.
    Mutta toi sun tukka IS THE bomb.com:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, enpä tiedä mitä noihin enään vois muuta sanoa -.- huoh.
      Hihi kiiitos! :)

      Poista
  7. Hei Maryanneh! Olen uusi lukijasi ja muutamia vuosia sinua vanhempi. Ensinnäkin, sinulla on aivan oikea asenne juoruihin. Hyvä! Itse olen myös saanut osani perättömistä juoruista. Olen huhujen mukaan ollut mm. lesbo ja pornotähti, ja myös pettänyt miestäni ravintolassa. Itsestäni ei väliä, mutta koska viimeisin juoru sai mieheni itkemään ja hän sai tietää asioiden todellisen laidan vasta parin vuoden päästä juorun kuulemisen jälkeen, se on aivan hirveän julmaa. Puhumattakaan siitä että pidin juorun kertojaa ystävänäni.. Se on aina kiva tietää itsestänsä kaikkea uutta.

    Uusi hiustyyli sopii sinulle hyvin. Jos olisin sinä, korostaisin japanilaisia piirteitä muokkaamalla kulmakarvoja aavistuksen paksummiksi ja tummemmiksi. Ne myös kehystäisivät kasvoja sievästi ja jämäköittäisivät ilmettä. Kulmakarvojesi muoto on linnunsiipi, eli se kaikkein paras :)

    Tsemppiä sinulle kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oon pahoillani siitä mitä oot joutunu kestämään perättömien juorujen takia. Ite oon niitä joutunu kuuntelemaan lähes 10 vuotta, ylä-aste aika oli varsinkin jännää. Mullakin on muutama "ystävä" ollut näiden älyttömien juorujen takana. Eipä enään kauaa sitten oltukkaan ystäviä :)

      Kiitoksia! Mä en oo piirtäny mun kulmakarvoja varmaan 5 vuoteen, en tiedä osaanko enään mutta haluaisin taas opetella senkin keinon :D Hyvä vinkki, täytyypä kokeilla :)

      Kiitos paljon kivasta kommentistasi, tsemppiä myös sinulle!

      Poista
  8. Oo, aivan ihanat noi hiukset!!:) itsekkin leikkasin vähän aikaa sitte n. Puolet mun hiuksista ja oon kyl tyytyväinen varsinkin kun ei ole enää niitä huonokuntosia latvoja, ah! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tekeehän se ihan hyvää hiuksille ku niitä leikkaa välillä... Itelläni ku edellinen prosessi oli 15 vuotiaana, joten kauan on aikaa siiiis :D

      Poista
  9. Onnistuneet hiukset <3

    VastaaPoista
  10. mahtavat hiukset,sä oot upea!:)Ja on aika älyttömiä kommentteja tullut,huhhuh....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) niimpä, mut onneks tulee näitä mukaviakin kommentteja :)

      Poista
  11. moi täällä sun vakkarilukijas ilmottautuu! :) on tosi kurjaa, että saat tollasta kuraa niskaas, mutta älä pliis poista anokommentointia ainakaan vielä :( tietysti ymmärrän, jos alat saamaan ihan tolkuttomasti paskaa niskaan. otat vaan tiukan linjan ettet julkaise tollasia ja aattelet, että joku kateellinen siellä yrittää härnätä noin upeeta naista! :) tsemppiä sulle, oot ihana ja blogis on niin kiva! :) ps.uudet hiukses on ihanat ja tosi terveen näköset ! :)) -anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo, emmä tätä varmaan sittenkään ota pois... Onhan tää osa bloggailua, tosi moni muukin joutuu tätä kestämään ja paljon pahempiakin kommentteja! Voi, tosi kiva saada tämmösiäkin kommentteja :) Kiitos paljon, oot ihana! <3

      Poista
  12. Ihanat hiukset :) Älä ihmeessä poista anonyymien kommentointia, jätät vaan julkaisematta ja noteeraamatta niiden tympeiden yksilöiden haukku- ja juorukommentit. ;) Ei ne loputtomiin jaksa kun näyttää ettei ne saa huomiota. Ja, anonyymiä haukkumista ei muutenkaan pidä noteraa, jos joku on liian arkajalka sanoakseen omalla nimellä/naamalla mitä mieltä on susta - ennen kaikkea jos se on negatiivista - niin sitten ei tartte edes tulla sanomaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo niin mä meinaankin tehä, jos ei jollain oo parempaa tekemistä niin jatkakoot.. Mä en enään ota noita huomioon :D Hahah

      Poista
  13. Anonyymi; se ei oo mun ukkoni joten mä en voi sille mitään :) hyvä ystävä on kyllä.

    VastaaPoista
  14. Niinpä visiin :D sun läpi näkee helposti

    VastaaPoista
  15. No miks sun kaveris ei olis saanu iskeä mua??

    VastaaPoista
  16. Ajattelin ihan vaan et se häiritsee sua. Miks täst asiast pitää tehä näin iso numero XD

    VastaaPoista
  17. Koska oot outo et osaa päättää asioita

    VastaaPoista
  18. Taidan kertoa pari juttua seuraavan kerran kun nään kaveris naisen:)sen oikean naisen jota Se aina kehuu innoissaan

    VastaaPoista
  19. Siinähän kerrot, ne ei enään seurustele muutenkaan eikä se paljoo sattarissa käy :D haha

    VastaaPoista
  20. Ano; joo senmonen se on mut onneks ei ole mun asia :) eikä se kuulu sullekkaan. Jokainen hoitakoot omat asiansa itse.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥