perjantai 18. lokakuuta 2013

TORSTAI

Mun on pakko sanoa, että tää syksy on kyllä semmosta aikaa että tekee mieli vaan olla kotona, laittaa kynttilöitä, kattoa tv:tä tai tulla lukemaan koneelle blogeja. Joten siinä myöskin postaus into kasvaa. Eli lukijat, varokaa ;)

Tänään oon vähän siivoillu ja kävin näkemässä kaveriani Saanaa Entressessä. Rahaakin meni vain 1,20e. Jee, oon ylpeä itsestäni :) Katon tässä samalla salkkareita nauhalta.


Oon käyttäny Hawaiian Tropicin itseruskettavaa, ja nyt alkaa jo tulokset näkyä ;)
Ja ton Onlyn paljettineuleen ostin hulluilta päiviltä.


Laukkuna tänään mulla toimi Turkista ostettu feikki LV. Ihan nätti laukku, jääny vaan käyttämättä :D Ja kun on aito Vuitton niin ei oo pitkään aikaan feikkejä käyttäny...


Kauppakierroksella käteen ei onneks jääny mitään muuta kun korvikset ja sormus Seppälästä, joiden yhteishintakin oli 1,20e.


Ja ihana karvaliivi saapui Ostin ton fb kirppikseltä, ja oon ihan rakastunu tähän. Niin valkonen ja pehmonen miltä näyttääkin. Harmi kun ulkona on jo niin kylmä, ettei tällä + neuleella enään tarkene.


Kotiin kun tulin, oli elisa viihde kytketty päälle vaikka edelliset tunnit taisteltiikin tän kanssa. :D


Laitoin kynttilöitä ja tein ruokaa


 Romanttinen kynttiläillallinen haha. Äiti anto eilen tota inkiväärimarinoitua kanan rintafilettä (joka sen jälkeen kuorrutetaan perunajauhossa ja friteerataan pannulla, nam!) ja parsakaali-kukkakaali-porkkanasekotusta ja semmosta pastaa missä on jauhelihaa sisällä. Niitä en tosin syöny kun muutaman, dieetin takia. Jaksoin syödä puolet kanasta ja vähän pastasta, vihannekset onneks kaikki :D

P.S.!!!!


 Kiinnostaisko ketään ostaa Spirit Storen leopardikuosista takkia? Toi on ovh. 49e, ja ajattelin pyytää 30e + postit. Yks ehdokas olis jo, mutta onnistuis vasta enskuussa niin ajattelin olisko täällä ketään halukasta. Toi on siis kokoa M!

Voitte lähettää meiliä osoitteeseen kisumisu_99@hotmail.com

Mä alan kohta painuu jo pehkuihin, väsyttää niin.

Hyvää yötä murut!

xoxo, Maryanneh

7 kommenttia:

  1. JH Sunshine on uus naisten nettivaatekauppa (www.jhsunshine.com) ja ne ettii yhteistyöhön muodista kirjottavia blogeja. Ajattelin, jos sua kiinnostais mahollisesti uus yhteistyökumppani. Mee kattoo tota nettisivuu ja laita heille meilii asiakasposti@jhsunshine.com jos kiinnostuit :)

    VastaaPoista
  2. mistä ostit aidon LV:n ? se on niin kallis aattelin kysästä että mistä ostit ja oliko halvempi ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen pari kesää sitten Japanista, mut käytettynä :) tuli kyl kaikki aitoustodistuksetkin mukana.. Huomattavasti halvempaa kyllä kun Suomessa, siellä kaikilla on vuittonit :D

      Poista
    2. joo varmasti :) ja Guess on kans suomessa semmoi merkki mistä kiskotaan rahaa mut jossain muual se ei oo mitään ja niitä korujaki saa alle 20e :D

      Poista
    3. Niimpä! Guess ei oo Jenkeissä edes mikään varsinainen merkkituote :p

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥