tiistai 9. lokakuuta 2012

Maanantain herkkuruokaa

Valmistelin tätä postausta joskus 3-5 aikaa aamuyöllä, hyvät nää mun postaus ajat :D

Eilen heräsin vasta joskus 1 aikaan, ja aloin kattelee nauhotuksista Jersey Shorea, Ruotsin miljonääriäitejä ja Valehtelevia viettelijöitä. Eilenkin tuli niin paljon hyviä ohjelmia tv:stä kuten salkkarit, gossip girl, huippumalli haussa, sinkkuelämää, paris hiltonin maailma ym... Mut en oo saanu kattoo niitä vielä ku ton yhen mielestä ne on kuulemma turhia ohjelmia eikä se jaksa katella :( Salkkarit sain pitkän suostuttelun jälkeen kattoo. :D No ne muut jää tähän päivään sit... Tykkäätteks te katella tommosia ns. "turhia" ohjelmia? ;)

Sarjojen jälkeen sain taas innostuksen lähtee lenkille ja sinne mä sitten meninkin. Kauhee ku tuolla on jo niin kylmä, en tarkene melkeen edes villapaidassa ja toppatakissa! Lenkkeilessä onneks tulikin lämmin aika nopeesti. Että mä rakastan yksin ulkoilla ja kuunnella vaan musiikkia ja ihailla hienoja omakotitaloja :)

Lueskelin Xenian blogia ja löysin sieltä herkkureseptin. Sanoin kaverille että kokeillaan tätä kun se näyttää niin hyvältä. Noh, se sit vähän muokkas tota ohjetta (tai no ei kyl niin vähääkään, hahah) ja loppujen lopuks aineet jotka oli samoja kun alkuperäsessä reseptissä niin on vaan kana ja pekoni. :D Ai kauhee ku toi on opettanu syömää mut mitä vaan, ennen olin niin nirso etten tykänny edes aurajuustosta enkä syöny sianlihaa ollenkaan. Toi viel pakotti mut syömään pari päivää sit hevosen meetvurstiikin mitä nyt tähänkin tuli :( Voi niityllä laukkaavat hepat, anteeksi. Mihis mä nyt oon sortunukkaan...

Mutta meiän ohje oli tämmönen, ja tää oli tosi helppo tehä ja niiin hyvää. Sori kasvissyöjät, meitsi on lihan ystävä :(

300 g pippurimarinoituja (tai maustamatonta) broilerinfileesuikaleita
140-200 g pekonia 
5-10 viipaletta meetvurstia (niin ja toi oli viel hevosta!! Hyi...)
1 sipuli
2 dl aurajuusto ruokakermaa
Pastaa oman mielen mukaan.


Eli ensin viipaloi pekonit ihan pieniks ja heitä ne pannulle. Kun pekoni on kypsää, heitä sipulit sekaan ja anna kuullottua. 


Sitten heitä broilerit sekaan. Sillä aikaan ku brouskut kypsenee, leikkaa meetvurstit ja heitä ne sekaan.

Ainiin ja se pasta on ihan hyvä valmistaa kans jossain välissä, hahah...


Ja lopuksi heitä ruokakerma sekaan ja anna hautua n. 5 min.


Valmis!


Aika rasvasta ruokaahan toi oli, ja pastakin oli vaaleeta.
Mut yhtenä päivänä viikossa pitääkin syödä kunnon rasvainen ateria jotta se pitää aineenvaihdunnan tasaisena, joten ei hätää :) Ei heitetty mitään mausteita sekaan koska toi oli jo tarpeeks suolasta ja hyvää. Niin ja lisäks valmistin salaattia.


Onko täällä muita pastan ystäviä? 


xoxo, Maryanneh

9 kommenttia:

  1. Ai että pasta on niin aah <3! ja kyllä, olen myös koukussa yllämainittuihin "turhiin" sarjoihin :D mun mielestä ne nollaa niin hyvin arjen huolet ja ei tartte miettiä mitään vaikeita asioita kun kattoa vaan :)

    VastaaPoista
  2. Ai että pasta on niin aah <3! ja kyllä, olen myös koukussa yllämainittuihin "turhiin" sarjoihin :D mun mielestä ne nollaa niin hyvin arjen huolet ja ei tartte miettiä mitään vaikeita asioita kun kattoa vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 ! Joo se on aivan totta, mitä muutakaan tv:llä tekee jos ei kato niitä ohjelmia mitä se tarjoo ;)

      Poista
  3. Oiii varmasti hyvää. :) Paitsi itse jättäisin tuosta tuon hevosen ja sipulin pois.. :P
    Mää rakastan pastaa, nyt ku tiputan painoa niin saan syyä pastaa kerra vkos.. paitsi jos otan alkoholia nii sillon en saa syyä muita herkkuja ja pasta lasketaan myös herkuksi :P
    Kiitos muuten kivasta blogista ja aivan mieletöntä et oot nuo painonpudotustarinat tänne kertonu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi hevonen on ihan järkyttävää :D Ihan hyvä päätös tommonen, tsemppiä! ;) Kiva ja kiitos jos oot tykänny :)

      Poista
  4. Kiva blogi ja oot tosi kaunis! :) Ihailtavaa millaisen muodonmuutoksen olet tehnyt! :)

    VastaaPoista
  5. Kauhistelin eka vähän et miten sä tollee syöt jos koitat laihduttaa koska punanen liha ja kova rasva ei oo sen kannalta kovin optimaalisia :D Mut sit tajusin lukee loppuu. Se on tosi tärkeetä pitää tommonen boostipäivä välillä, jos syö muuten kurinalasesti :) Hyvä Miki! Oot upee ja sun blogi motivoi mua niin paljon pääsee itekki kuntoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei punanen liha lihota tai mua ainakaan, toki toi pekoni on kunnon rasvapommi se kyl lihottaa :D mut joku naudanpaisti jauheliha tai semmonen ku paistaa ilman rasvaa nii ei siinä oo 100g ku joku 250 kcal, ja sen lisäks salaattii tai jotain niin ihan ok :) voi kiitos paljon, kiva jos saat motivaatiota! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥