perjantai 10. toukokuuta 2013

Laihtumisesta

Ajattelin kirjottaa tästä aiheesta taas vähän lisää koska sain tässä yksi päivä aika kauniin kommentin koskien ulkonäköäni, ja muutenkin olette toivoneet lisää tähän aiheeseen liittyviä postauksia. :) Ja ilmoitan näin alkuun että en oo oikein hyvällä päällä tänään.




c'moon, ei läskille sovi tollaset mekot/paidat. lopeta toi haaveilu tai laihduta, sit voit harkita.

Ensinnäkin : laihdutan koko ajan. Oon nyt normaalipainossa pituuteeni nähden ja noi vaatteet on mulle nykyään täysin sopivia, enkö saa iloita siitä yli 40 kilon pudotuksen jälkeen? Ja toiseks, mua ei vittuakaan vois kiinnostaa sopiiko sun mielestä semmoset ja tommoset ja what ever vaatteet tai jätesäkki mun päälle. Ja kolmanneks, onko sulla tosiaankin pokkaa tulla sanomaan ihmiselle joka on painanut joskus 110 kiloa ja saanut ittensä tähän kuntoon? Ok, oonhan vieläkin läski mutta en enään niin pahasti, ja se mitä nään peilistä niin oon oikeestaan ite ihan tyytyväinen koska asiat voisi pahemminkin olla. Mä oon tämmönen kun oon, enkä mikskään muutu jos en halua. Pudotan painoa itteni takia enkä muiden, haluan näyttää paremmalta itseäni varten. Jos se on sulle ongelma niin kato peiliin ja mieti. Ainiin, aion muuten hakea myös tän vuoden Suomen seksikkäin kisaan kun oon saavuttanut ihannepainoni, toivon sulta sinne myös ääniä <3

Elikkäs. Mun tilannehan on nyt 68 kg, eli painoa on tiputettu nyt yhteensä 42 kiloa. Oon taas siirtäny tota tavoite painoa 65 kilosta 60 kiloon. Se olis siis tavote, mutta näin alkuun yritän päästä 62 kiloon Juhannukseen mennessä (oon lyöny jo vetoa tästä :D). Uskon että se onnistuu, koska motivaatio on jälleen kova. Mullahan ei oo toi paino oikeestaan noussu eikä pudonnu joulun jälkeen ollenkaan. Johtuu siitä koska treenaaminen jäänyt vähemmälle ja ruokapuolikin on ollut epäsäännöllistä mässäilyä eikä oo hirveesti välitetty mitä suuhunsa tunkee. Nyt oon taas kuitenkin saanut inspiraatiota tehdä kaikkea terveellistä ruokaa, ihania salaatteja ja muuta.

Tässä vähän esimerkkejä terveellisistä ruoista jotka on helppo kotonakin valmistaa :


Katkarapu-fetasalaattia.

Itse tungin katkarapuja, jäävuorisalaattia, tomaattia, paprikaa, herne-maissi-paprikaa, sipulia, kurkkua, fetajuustoa ja valkosipulirouhetta. Yleensä laitan lisäks vielä raejuustoa mutta sitä nyt ei löytynyt.


Kananrintaa, riisiä, papuja ja herne-maissi-paprikaa


Wakamekeitto, joka sisältää huikeat 21 kaloria per annos. Toi sisältää merilevää, purjoa ja seasaminsiemeniä. Näitä vedän yleensä kaks lautasellista, namnam.

En vieläkään oo tottunu siihen 5 kertaseen ruokailuun päivässä. Nykyään aamusin syön kauraleipää jonka päälle laitan teelusikallisen margariinia, kalkkunaleikettä, kurkkua, paprikaa, sipulia, tomaattia, jäävuorisalaattia ja juustoa -> leipäkoneeseen ja tulee tosi hyvää :) Maitorahka ja mehukeitto on myös kova sana, vaihtelen aina välillä. Jos vedän välipalan/iltapalan niin se on yleensä banaani tai omena.



Herkkupäiviä pidän edelleen kerran viikossa joka on yleensä lauantai. Sillon otan muutaman alkomahooli juoman ja syön yhden kerran päivässä ihan mitä huvittaa, mutta kohtuudella.


Liikuntaa harrastan noin 4 kertaa viikossa. Tai lenkillä käyn vähän useammin. Painoilla leikin 3 kertaa viikossa ja pidän pari vapaapäivää ja ne on yleensä tiistai ja lauantai. Mulla on siis 8, 12 ja 10 sarjoja. Maanantaina teen eka lenkin minkä jälkeen oon saanu vähän hikeä pintaan, jonka jälkeen alan tekemään 3 x 8 sarjoja vatsalihaksia, jalkaprässiä ja käsiä. Tiistaina lepo, keskiviikkona 3 x 12 samat, keskiviikkona pelkkää lenkkeilyä ja aerobista treeniä ja torstaina 3 x 10 jne.

Salilla sitten lenkin sijasta oon crossarilla 20 min ja loppulämmittelyn oon juoksumatolla.


Näillä siis mennään, ja odottelen kovasti juhannusta, koska sillon aion todellakin olla kevyempi ja jonkin näkösessä bikinikunnossa ;)

Ainiin anonyymi, tässä vielä pari uutta ihanaa vaatetta jotka ostin joku aika sitten :


 Punainen bilemekko 15e, Modtex



Valkoiset housut 15e, Modtex

Hihih eikö oo makeita <3

Siitä puheenollen on muuten aivan ihanat ilmat ulkona. Ooteko käyny jo terassilla tai maistanu kesäjäätelö uutuuksia? Siitä on pakko sanoa, että mä oon maistanu jo 3 niistä! Magnumin 5 kisses jäätelön n. 1, magnumin valkosuklaa mansikkaa ja kismet jäätelöä joka oli kaikista paras. Heh.


xoxo, Maryanneh

37 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimisten kilojen kanssa ja onnea hienosta suorituksesta! Älä todellakaan välitä muiden mielipitestä, kateelliset yrittävät aina lannistaa muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo en annakkaan, tommoset pikemminkin antaa vaan lisää inspistä :D Heh

      Poista
  2. Sä oot suoriutunut tosi hienosti, oot upea nainen! <3

    VastaaPoista
  3. Sussa on asennetta<3. Tohon harvat pystyy! Ihailen sisukkuuttas! Ja oot hauska :D hahha. noin sitä pitää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah <3 Kiiitos. Mulla vaan jossain vaiheessa menee hermot ja sitten sanon suoraan :D

      Poista
  4. Toi -40kg on kyl ihan mahtava suoritus, ja tsemppiä loppurutistukseen, you can do it!!! :) Pakko varmaan kokeilla tota wakamekeittoa joskus, vaikuttaa mielenkiintoselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kokeile ihmeessä, toi on hyvä Japanilainen alkukeitto ;)

      Poista
  5. Ihan mieletöntä miten oot saanu -40kg pois! WAU! Vaatii ihan oikeesti todellista luonteen lujuutta! Oot tosi kaunis ja susta hehkuu semmonen terveys ja hyvä olo. Tsemppii suomen seksikkäimpään, olis ihan mahtavaa nähdä sut kisailemassa siellä ja se ois kiva et voisit kertoo sun oman laihdutustarinan siellä ja olla esimerkkinä (vai mikä se nyt on? :D) muille ylipainoisille ja painonsa kanssa taisteleville, että se todellakin ON mahdollista laihtua ja muuttua, se on kiinni itsestä. :D Ihanaa kevättä ja tulevaa kesää sinulle! :) <3 Ja anonyymi on varmaan itse katkera sohvaperuna joka ei jaksa nostaa pikkurilliäkään laihtumisen suhteen ja sen vuoksi pitää mollata muita onnistujia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ihanasta ja kannustavasta kommentista! Tuli hymy huulille :) <3 Joo jos saisin karistettua nää vikatkin läskit pois niin varmasti haen siihen kisaan, eri asia huolitaako mua mukaan mutta ainakin aion yrittää. Ja siis mähän saan nää loputkin pois kun niin sanon! ;D Ihanaa kevättä ja kesää sulle myös ihana <3!

      Poista
  6. Asiaa ;D Se on aivan helkutin sama mitä nimettömät idiootit tulee leukomaan, mu mielestä tommosella "oot läski" -kommentilla ei oo mitään painoarvoo ellei voi omalla nimellään ja omilla kasvoillaan sitä sanoo. Ja hei c'mon melkosta anoreksian palvomista jos sun kokonen on läski, menis sekin anonyymi itseensä :D Tsemppiä ihana, oot saavuttanut jo nyt ihan huikeesti painosi kanssa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no joo olishan se toki voinu omallakin naamalla tulla kommentoimaan, ei varmaan oo pokkaa jos se on ite joku 200 kilonen :D Tai no mistäs sitä tietää... Kiitos Johanna! <3

      Poista
  7. Wauu oot pudottanut tosi paljon painoa :) noi ruuat näyttävät tosi hyviltä! Tsemppiä sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia <3 Tänäänkin voisin tehä jonkun salaatin :)

      Poista
  8. no ei kyllä tosiaan kellään oo vara tulla sanomaan sua läskiks, oot yhessä hujauksesa pudottanu pienen ihmisen verran painoo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo onhan niitäkin pieniä ihmisiä jotka painaa tosiaan 42 kiloa.. Sillälailla ajateltuna aika hauska :D

      Poista
  9. todella upea suoritus, oot huikeessa kunnossa jo!! :))
    oon itse melkein samassa tilanteessa kun sinä, painan 90kg ja laihduttaa haluaisin, mutta se on kauheen vaikeaa:(( käyn kyllä lenkillä ja salilla ja zumbassa aina kun rahaa on, mutta jos sitä ei ole niin sali ja zumba jää välistä :/ hirveen ahdistavaa kun tietää et on ylipainoo ja haluis sen pois, mut ruoka on niin hyvää ja aaagh.. oon onneks vähän pidempi kun sinä etten näytä ihan hirmuiselta omasta mielestä, mutta tosiaan alkuun olis kiva päästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!

      Tiedän tosi hyvin mitä tarkotat. Mut jos ei sulla oo rahaa mennä salille, niin tee lenkki ja sen jälkeen voit tehdä hyötyliikuntaa kuten vatsalihaksia ym. Zumbaa voi mun mielestä katella myös youtubesta :) Se ruoka oli mullakin aluks tosi iso ongelma, mutta pikkuhiljaa se terveellinen ruoka alkaa maistuu paremmalta ja kun siihen tottuu niin ei siitä ihan niin irti pääse :) Ja muista pitää se herkkupäivä kerran viikossa niin ei tuu stressiä!

      Tsemppiä sulle!

      Poista
  10. reeniä läski, reeniä!

    VastaaPoista
  11. ^ ei pojat tykkää rantautuneista mursuista, tai tuksu kakkosesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, harmi kyl muaki vituttais olla semmonen ku sä :(((

      Poista
    2. kato kuvias ja bannerias ja sano sit kuka on läski :D LÄSKI, oot vitun läski, mursu, valas...

      Poista
    3. Voi, tosi surullista kun sulla on niin paljon murheita että sun pitää tulla aukomaan sun pahaa oloa muille viattomille henkilöille. Suosittelen että meet psykiatrin juttusille, ne varmasti auttaa sua. Toivon sulle kaikkea hyvää ja toivottavasti saat apua ongelmiisi <3 xxx

      Poista
    4. Ompa kauheita kommentteja!
      En ole blogiasi ennen lukenut, mutta Highway to Sunin kautta tänne eksyin ja täytyy sanoa, että ihan järkytyin näistä kommenteista. En vain mitenkään päin ymmärrä, miksi sanoa toiselle ihmiselle noin. Miksi.
      Toivottavasti tuon kaltaiset kommentit kuitenkin vaan ajaa sua eteenpäin tavoitteessasi, eikä lannista! : )

      Poista
    5. Joo, jotkut on vaan negatiivisia ihmisiä mut sille ei voi mitään :)

      Kyllä, semmoset kommentit antaa mulle vaan inspistä enemmän! Siinäpähän kattoo mua sitten kun oon vielä paremmassa kunnossa kun nyt, että sai hyvän jutun aikaan ;)

      Poista
  12. vitun anonyymi paska :D ei voi ees olla omalla kuvallansa ni näkis minkälainen paska siel on muita kauniita haukkumassa... niin perseestä kyllä tommoset :D ja sähän saisit tosta rahaa jos menisit näyttää poliisille tän ?? noi menee jo kunnianloukkaukseks, eikun vaa ilmotusta tekee ja vitun idiootti vaikka poistatkin noi kommat niin ne on jo jääny nettiin ja muitten koneille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon kyllä samaa mieltä että omalla pärställään vois tulla kommentoimaan jos asia koskee jotain arvostelua :D Haha... Joo voishan tosta periaatteessa tehäkkin, jos vielä jatkaa kauankin niin vois harkita :D Eihän se multa oo pois, muuta kun et aikaa menee vähän hukkaan :D

      Poista
  13. Hei toihan on ihan täyttä provoa koko viesti... Ei tollasista kannata välittää! 42 kiloa on ihan huikee suoritus! Enemmänkin voisit kirjotella tänne sun laihtumisesta, ruokavaliosta liikunnasta jne jne.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en välitäkkään, lähinnä vaan huvittaa ja osittain surettaa tommonen ton ihmisen puolesta. :/

      Kiitos paljon! Voin kirjotella enemmänkin :p

      Poista
  14. Sulla on aivan mahtava asenne tyttönen !:)<3 älä välitä paska -anoista, niillä on omat asiat huonosti tai sitten ne on sun jotain tuttuja joita joku ärsyttää:) säälittäviä ne on vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos! <3 Joo niinhän se on, toi pahaolo tosta ihmisestä heijastuu oikein selvästi :D

      Poista
  15. WAU! Oot kyl iha huippu, sun asenteestas vois kaikki tytöt ottaa mallii! :)

    VastaaPoista
  16. Herranjestas miten ilkeesti sanottu tolta anolta! Sä olet kaunis, laiha ja näyttävä. Mä arvostan sua tosi paljon, että oot onnistunu laihduttaan noin paljon! Tollaset urpot vois mennä jonnekin pimeeseen koloon häpeemään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Laiha en kyllä oo, vielä :p Kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  17. :O vautsi! Hieno suoritus :] ja et todellakaan näytä läskiltä !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥